LaCabine Blog

Alles over ampullen – de snelle mooimakers van je huid

Een ampul is de nieuwste hit in de huidverzorgingswereld. Het is een kleine verpakking met zeer geconcentreerde stoffen voor ieder huidprobleem. Wat het is en hoe je het gebruikt lees je hier.

Lees het artikel

De effecten van stress op onze huid (en hoe je er vanaf komt!)

Helaas kan stress behoorlijke invloed hebben op ons haar, nagels of huid. Sterker nog, stress is één van de boosdoeners voor een vroegtijdig verouderde huid. Genoeg reden om er eens goed in te duiken.

Lees het artikel

Dit is de allerbeste routine voor je huid

Cleansers, toners, serums, ampullen en dagcrèmes. Allemaal producten die met elkaar samenwerken om het beste resultaat op te leveren. Een goede huidverzorgingsroutine is de basis van een gezonde huid en wij raden het je daarom aan er vandaag nog mee te beginnen. Wat het doet en in welke volgorde, hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lees het artikel

Ontdek alle ampullen van laCabine (inclusief handig overzicht!)

Meer weten over onze ampullen? Wat doen ze en waar zijn ze geschikt voor? Dat lees je hier! Met aan het eind nog een duidelijk overzicht van alle ampullen.

Lees het artikel

Alles over het voorkomen van rimpels

Alles weten over rimpels en het voorkomen ervan? Wij hebben het voor jou uitgezocht en vertellen je er alles over in deze blog!

Lees het artikel

Dit doet hyaluronzuur voor de huid

Alles weten over hyaluronzuur? Wat is het? Wat doet het? Hoe gebruik je het? En kan jouw huid wel een boost gebruik? Lees er hier meer over!

Lees het artikel

Alles over het wondermiddel voor een jonge huid: Retinol

Retinol gaat huidveroudering tegen, werkt tegen acne en tegen rimpels. Wat het precies is vertellen we je in deze blog.

Lees het artikel

Dit doet collageen voor de huid

Collageen is een super belangrijk onderdeel voor een mooie huid, zeker voor de iets rijpere huid. Het zorgt voor stevigheid en gaat huidveroudering tegen. Wij vertellen je vandaag alles over dit natuurlijke product.

Lees het artikel

3 Grote voordelen van vitamine C voor je huid

Heeft je huid behoefte aan meer glans of meer verzorging? Er zijn ontzettend veel manier om je huid te verzorgen, maar wanneer je je huid een echte boost wilt geven kun je een ampul met vitamine C overwegen.

Lees het artikel

© 2021 Anviri Cosmetics B.V | Een site van Forwardis B.V.