!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=‘2.0’; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,‘script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘339251114158550’); fbq(‘track’, ‘PageView’); (function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5XZ8X2H'); Over Ons • LaCabine Nederland

Over Ons

Hoge kwaliteit huidverzorging

De huidverzorging van laCabine is van zeer hoge kwaliteit, dankzij de passie en ervaring van het hele team. In het lab zijn wij altijd opzoek naar de allerbeste ingrediënten. We staan bekend om ons uitgebreide assortiment ampullen, waarmee we een oplossing bieden voor ieder huidprobleem. Onze ampullen zijn alleen al in 2019 meer dan 3 miljoen verkocht.

Niet voor niets is laCabine hét ampullen merk in Spanje met meer dan een half miljoen tevreden gebruikers!

Het succes van ampullen

De glazen ampullen zijn gevuld met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten die door de snel absorberende textuur onmiddellijk in de huid worden opgenomen. De glazen ampullen zijn uniek door de hermetisch afgesloten verpakkingen. Hierdoor komen de actieve ingrediënten niet in contact met zuurstof, licht of andere schadelijke invloeden van buiten. Op deze manier wordt optimale werking van de ampullen gegarandeerd.

Bovendien is een ampul het perfecte formaat. Deze bevat namelijk precies de juiste hoeveelheid voor een volledige behandeling van ieder huidtype. De inhoud is dusdanig geconcentreerd dat het precies voldoende is om de huid de boost te geven waar ze om vraagt. De maximale concentratie voor direct zichtbaar effect.

De beloftes van laCabine

  • wij zorgen voor persoonlijk welzijn en gezondheid;
  • het concept van schoonheid wordt zo toegankelijk voor iedereen;
  • wij gebruiken de laatste generatie van actieve ingrediënten met bewezen effectiviteit en zichtbare resultaten;
  • wij bieden specialistische producten voor iedere huidbehoefte;
  • wij dragen zorg voor het product en de uitstraling hiervan.

© 2021 Anviri Cosmetics B.V | Een site van Forwardis B.V.