!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=‘2.0’; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,‘script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘339251114158550’); fbq(‘track’, ‘PageView’); (function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5XZ8X2H'); Zakelijk • LaCabine Nederland

Zakelijk

Wilt u ook laCabine opnemen in het assortiment van uw winkel, webshop of franchiseformule? Bij laCabine zijn we altijd op zoek naar ondernemers die onze ampullen een stap verder kunnen brengen.

Anviri Cosmetics

laCabine is een merk geregistreerd door Magasalfa S.L. De officiele vertegenwoordiger en distribiteur van het merk op de Nederlandse markt is Anviri Cosmetics. Het mooie aan een samenwerking met Anviri, is dat wij echt overal in ondersteunen. We hebben specialisten die alles in huis hebben om jouw winkel naar de top te brengen. Uw succes is ons succes.

Ondersteuning

Wij helpen u bij het verbeteren van verkoopresultaten. Dat doen we door marketing- en verkoopcampagnes, maar ook door het inzetten van online marketing of andere middelen die nodig zijn om laCabine zo goed mogelijk weg te kunnen zetten.

laCabine verkopen?

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van laCabine in uw drogisterij? Vul dan onderstaand formulier in, dan neemt een accountmanager vanuit Anviri contact met u op.

Wij zijn beschikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Zakelijk - Algemeen

© 2021 Anviri Cosmetics B.V | Een site van Forwardis B.V.