Ontdek alle ampullen van laCabine (inclusief handig overzicht!)

Ampullen zijn kleine glazen flesjes met een super geconcentreerd serum erin. Door de verpakking zorgen we ervoor dat de inhoud altijd optimaal blijft. Er komt ten slotte geen lucht of bacteriën bij het product, totdat je het gebruikt. Wil je ook graag ampullen toevoegen aan jouw skinroutine, maar weet je niet goed welke voor jouw huid geschikt is? Wij hebben al onze ampullen voor je in een overzicht gezet, zodat je de beste keuze kunt maken.

We vertellen kort over het actieve ingrediënt en voor welke huid het meest geschikt is. Mocht je het allemaal niet willen lezen, op het einde delen we een handig overzicht in een tabel.

We behandelen de volgende ampullen:

  1. Pure Retinol
  2. 5x Pure Hyaluronic 
  3. Botox Like
  4. Vitamine C
  5. Collagen Boost
  6. Eye Contour 
  7. Flash effect
  8. Lifting V-Shape
  9. Revive Elixer

Pure Retinol 

Wat doet retinol?

Retinol is een ingrediënt wat zich aan iedere huidcel kan hechten en vervolgens doorgeeft dat die cel zich moet gaan gedragen als een jongere, gezonde cel. Op die manier verjongt het de huid, en laat het de huid weer stralen. Pure ingekapselde retinol zorgt ervoor dat schadelijke invloeden van de zon worden tegengegaan. 

Geschikt voor:

Het vermindert huidverkleuringen en maakt rimpels weer minder diep. Het verjongt de huid, vecht tegen rimpels, verstevigt de huid en vermindert de grootte van porieën en vlekken. De Pure Retinol ampullen zijn dus geschikt voor de oudere huid en voor iedereen die hun huidstructuur wil verbeteren.

5x Pure Hyluronic

Wat doet hyaluronzuur?

Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid en kan grote hoeveelheden vocht in de huid binden. Het kan tot wel duizend keer zijn eigen lichaamsgewicht in vocht aantrekken en vasthouden. Het komt tot diep in de huid, waardoor het ultiem hydrateert.

Geschikt voor:

De droge huid. Maar eigenlijk iedere huid die een boost kan gebruiken van binnenuit. Het balanceert de huid en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. 

Botox-like

Wat doen de botox-like ampullen?

In deze ampullen zitten verschillende actieve ingrediënten die er samen voor zorgen dat hetzelfde effect wordt bereikt als wanneer er botox wordt gebruikt. Er zitten kunstmatige peptiden in om zichtbare expressielijnen te verminderen. Hyaluronzuur om huidveroudering tegen te gaan. En bètaglucaan om de huid weer te kalmeren. 

Geschikt voor:

Voor iedereen die graag wat lachrimpels, kraaienpootjes of andere rimpeltjes wil verminderen. Met deze ampullen bereik je het botox-effect, zonder dat er cosmetische chirurgie aan te pas komt.

Vitamine C

Wat doet vitamine c?

Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen; het ingrediënt voor een stevige huid. Nu is het alleen zo dat deze vitamine alleen in grote hoeveelheden zijn werk kan doen. Daarom is een ampul dé manier om je huid een boost te geven. Vitamine C verzorgt, hydrateert en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

Geschikt voor:

Alle huidtypes. Deze ampullen zorgen voor een zachte, gehydrateerde huid. Ze kunnen ieder huidtype de boost geven die het nodig heeft. Daarbij is het extra effectief tegen puistjes of onzuiverheden, omdat Vitamine C een herstellende werking heeft.

Collagen boost

Wat doet Collageen?

Collageen is een lichaamseigen stof wat zorgt voor structuur en stevigheid. Het zorgt ervoor dat de huid elastisch blijft en minder rimpels krijgt. Maar ook voorkomt het nieuwe tekenen van huidveroudering.

Geschikt voor:

Deze ampullen zijn het meest geschikt voor de oudere huid. Het zorgt ervoor dat rimpels worden tegengegaan en de huid wordt verjongt. 

Eye Contour 

Wat doen de Eye Contour ampullen?

De Eye Contour ampullen zijn gericht op optimale verzorging om en rondom de ogen. De huid rondom de ogen is dunner dan de rest van het gezicht, en vraagt daarom om een andere aanpak. Met deze ampullen wordt de huid rond de ogen verjongd, wallen verminderd en krijg je een frisse, jonge uitstraling. 

Geschikt voor:

Deze ampullen zijn voor iedereen die graag een frisse blik wil krijgen. Voor iedereen die donkere kringen rondom de ogen heeft of wallen wil verminderen. Met de Eye Contour ampullen krijgt de huid rondom je ogen een frisse oppepper.

Flash effect

Wat doen de Flash Effect ampullen?

Deze ampullen zitten onder andere vol met rode alg, die een direct liftend effect hebben op onze huid. Ze maken de huid strakker, terwijl ze het ook volop hydrateren. Ze zitten vol met vitaminen, aminozuren en mineralen die de huid beschermen tegen UV-schade. Dankzij al deze actieve stoffen zorgen ze ervoor dat de huid minder vermoeid lijkt en weer gaat stralen.

Geschikt voor:

Voor iedereen die graag weer een frisse, sprankelende uitstraling wil hebben. De tekenen van stress worden tegengegaan en de huid gaat weer stralen.

Lifting V-Shape

Wat doen de Lifting V-Shape ampullen?

De Lifting V-Shape ampullen zitten vol met biotechnologische actieve stoffen, die het anti-zwaartekracht effect stimuleren. Hierdoor wordt de huid verstevigd en het gezicht gelift. Bovendien zitten ze vol met elastine, een lichaamseigen eiwit. Wanneer elastine afneemt, gaat de rek uit de huid en kunnen er fijne lijntjes ontstaan. Deze ampullen vertragen dit proces.

Geschikt voor:

Iedereen die haar gezicht weer wil liften en fijne lijntjes tegen wil gaan. Voor de verouderde huid die weer een oppepper kan gebruiken. Het vermindert de expressielijnen en houdt de huid stevig, waardoor rimpels en lijntjes minder snel zullen verschijnen.

Anti-Age Revive Elixer

Wat doen de Revive Elixer ampullen?

De Anti-Age Revive Elixer ampullen werken tot diep in de huid en maken stoffen vrij die verouderde huidcellen herstellen. Er worden nieuwe cellen aangemaakt en de oudere cellen worden verbeterd, waardoor de huid jonger oogt. Het zit vol met Q10, een natuurlijke stof die energie vrijmaakt in onze cellen. Deze stof is een antioxidant en gaat huidveroudering tegen.

Geschikt voor:

De rijpere huid. Deze ampullen stimuleren celvernieuwing, verjongen de huid en herstellen de beschadigde huid.

Overzicht van alle ampullen van laCabine

AmpulActieve stof(fen)Wat doet het?Huidtype
Pure RetionolRetinol– Verjongt
– Verstevigt
– Vermindert de grootte van poriën en vlekken
Oudere huid
5x Pure HyaluronicHyaluronzuur– Hydrateert
– Balanceert
– Beschermt
Droge huid
Botox-LikeKunstmatige peptiden, hyaluronzuur en betaglucaan– Vermindert lachrimpels en kraaienpootjes
– Het botox-effect
Voor iedereen die het botox-effect wil zonder chicrurgie
Vitamine CVitamine C– Verzorgt
– Hydrateert
– Voorkomt vroegtijdige huidveroudering
– Vermindert puistjes en onzuiverheden
Alle huidtypes
Collagen BoostCollageen– Vergroot de elasticiteit
– Verstevigt
– Voorkomt tekenen van huidveroudering
– Verjongt
Oudere huid
Eye ContourMix van speciale, zachte grediënten voor rondom de ogen– Verfrist de blik
– Vermindert donkere kringen
– Vermindert wallen
Voor rondom de ogen, voor iedereen
Flash EffectRode alg, vitaminen, aminozuren– Verfrist de blik
– Sprankelende uitstraling
– Gaat tekenen van stress tegen
Huid met tekenen van stress
Lifting V-ShapeBiotechnologische actieve stoffen, elastine – Stimuleren het anti-zwaartekracht effect
– Lift het gezicht
– Gaat fijne lijntjes tegen
– Verstevigt
Voor de huid met zichtbare lijntjes
Anti-Age Revive ElixerQ10– Stimuleert celvernieuwing
– Verjongt
– Herstelt
Rijpere huid

We hopen je zo voldoende informatie te hebben gegeven over al onze ampullen. Zodat jij nu de beste keuze voor jezelf kunt gaan maken. Mocht je nou nog twijfelen, neem dan nog eens een goede kijk op het handige overzicht hierboven. Keuze gemaakt? Ga dan snel naar onze productpagina!

© 2021 Anviri Cosmetics B.V | Een site van Forwardis B.V.